23. feb. 2011

Kort oppdatering fra Nordhordland FHS!

Nå sitter vi i "kosekroken" til Nordhordland FHS på Holsnøy. (Artig, jeg vet)
I går dro vi fra Sunnhordland FHS til Voss FHS for første stopp på turnéen vår med "Stormen", og i dag dro vi altså videre hit. I morgen drar vi til Fana, så er det ferie!

Forestillingen er kjempebra, skulle ønske dere kunne sett! Vi har fått masse skryt, både aktørene på scenen og vi som har jobbet "bak".

Det er litt slitsomt å være ute på tur, kjøre buss opp og ned svingete fjellsider og glatte Voss-bakker, sove på hardt gulv og ikke ha verdens beste hygiene i et par dager, men det er veldig koselig likevel! Sjokolade, overtretthet, allsang og fine folk makes Hanne a happy girl.

3 kommentarer:

  1. Hei Hanne !
    Ja dette skulle vært moro å se, dere har jomen fortjent skryt også ! Gleder oss til du kommer på vinterferie - da må du fortelle om alt du/dere opplever ! Ønsker deg en god og "avslappende" ferie. Klem fra tante og onkel i Sandlievegen.

    SvarSlett
  2. Kanskje noen kan filme forestillingen? Så kan du ta med DVD hjem til Toten og vise oss =)

    SvarSlett
  3. Hei vennen! Så moro at dere gjør det så bra.Skulle gjerne sett det vi også. Hva med en langtur til Viken eller Toten folkeh.skole? Ellers så var jo Mari sitt forslag bra (som vanlig)Gleder meg til vi ses! Klem fra tante Marit

    SvarSlett