6. okt. 2010

Linjeuke

Denne uka har vi det vi kaller linjeuke. Det vil si at vi kun jobber med de fagene vi har på linjene. Til vanlig har vi i tillegg seminarer to ganger i uka og valgfag, mens nå jobber vi fra morgen til kveld med øvinger mot foreldrefesten vi skal ha på lørdag. Da skal alle linjene vise frem hva de driver med og har drevet med denne første tiden. Vi på danselinja skal selvfølgelig ha en danseforestilling, og den skal vi ha i gymsalen som vi for anledningen har tryllet om til en himmelsenglignende scene. Kan ta bilde i morgen!

Det blir mye forskjellig på forestillingen, kvartett, duoer, soloer og noen større nummer, i tillegg til ett fellesnummer som vi har laget i løpet av disse to siste dagene. Ingeborg som gikk i klassa mi på videregående kommer på besøk, så jeg skal spørre om hun kan filme noe av det.


Nå er det ikke så lenge til jeg kommer hjem en tur, gleder meg til å se dere!

5 kommentarer:

  1. Hei Hanne ! Det er morsomt å se alt dere holder på med, det ser svært varierende ut. Du må fortelle om det når du nå kommer til Toten igjen en tur. Lykke til med forestillingen på lørdag og velkommen hjem ! Klem fra tante og onkel i Sandlivegen !

    SvarSlett
  2. Masse moro som foregår skjønner jeg. Håper dere har litt vakkert høstvær også. Etter noen grå dager er det nydelig her i dag. Din mor og jeg hadde forresten en flott tur til Helsinki i helgen som var. Du skal få se bilder av en utstilling som var der borte med mange to-meter store dekorerte bjørner. Det er en utstilling som heter "Buddy bears" og den har turnert rundt i verden.Det er FN landene som har hver sin bjørn,og disse er dekorert av en av landets kunstnere.Moro å se alle de flotte kunstverkene.
    Lykke til med forestillingene til helgen og velkommen hjem snart!!!Klem fra tante Marit

    SvarSlett
  3. Hei Hanne, nå er det "gamletreff" i Kvennomslinna med bestemor, bestefar og Oddlaug. Skal hilsen så mye fra bestemor og bestefar og takke for brevet. Nå kjører vi bloggen din på TV'n slik at alle får se den. Velkommen hjem neste uke.
    Klem fra alle oss.
    Hilsen onkel

    SvarSlett
  4. Tusen takk, alle sammen, gleder meg til å se dere igjen!
    Og så hyggelig at du fikk vist "de eldre" bloggen min, onkel! :D

    SvarSlett
  5. Hei Hanne

    Gleder oss til du kommer hjem. Og lykke til med forestillingen på lørdag.

    Hilsen mor og far

    SvarSlett